Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland försöker sig människan på att utmana sig själv med att hitta på saker hon inte provat förut. Som att äta eller dricka något som inte verkar vettigt att ta in som föda. Eller som att gå på räcket till en hög bro.


En utmaning för just dig?





Om du befann dig på en öde ö
och du var allergisk mot cocos
och det enda du kunde hitta

att äta var cocosnötter och du
hade gott om spetsig sten att
försöka slå sönder nötterna med.

Skulle du försöka äta dem i alla fall,
när du blev hungrig och glassbilen
inte hade rutten förbi din ö?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-27 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP