Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde inte sova, så jag bestämde mig att plocka ner denna sidan av mig som legat på hyllan i drygt fyra år, alltså sedan jag var 16. Första publicerade dikten här, en nyskriven.


Morgontankar om död

Vi pratar om döden
I bestämd singular annalkas den

Alla kommer få stryka med
Linan, varje fiber, helt och hållet tärd

Döden, biologiskt slut?
Eller till något annat man kastas ut?

Tid ej förvaltat av bankmän
Trots existerar ett enda inkasso för den

Härda, gå igenom livet och håll trut
Lever i psykos, kroniskt insydd i livets psykakut

Konsumera, jobba och veta hut
En illusion, dikterad av andra livet ut

Sen är det "snipp snapp snut,
Så var sagan slut"




Fri vers av BiggieSmallsIsTheIllest
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 14:35



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bravo!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

BiggieSmallsIsTheIllest
BiggieSmallsIsTheIllest

Senast publicerade
Julia
Morgontankar om död
* Se alla