Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia

Din röst
Väcker mig, vackert och graciöst

Dina ögon
Fulla av charm, som en solnedgång

Dina händer
Smekt och tröstat mig, i mängder

Dina läppar
Hettar upp mig, som överdos på peppar

Din hals
Bara vi två, på denna vackra vall

Dina bröst
Smeker, kollar och kysser dem promiskuöst

Dina lår
Går i insidan med läpparna, hjärtat slår

Ditt kvinnokön
Älskling, jag kommer, du är änglsaskön.




Fri vers (Fri form) av BiggieSmallsIsTheIllest
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-23 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BiggieSmallsIsTheIllest
BiggieSmallsIsTheIllest

Senast publicerade
Julia
Morgontankar om död
* Se alla