Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

det innehållsrika mörkret
börjar tala till dig

det finns inga flyktvägar
bara obeslutsamhet

en rädsla
för kärleken
i sin renaste form

som lövsprickningen

inför vintern




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson