Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sida vid sida

Över Honom finns Hon

under Henne finns Han

men ibland så...

över Henne finns Han

under Honom finns Hon

men alltid...

brevid Honom står Hon

bredvid Henne står Han

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 09:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra framfört :)
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP