Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vålda Zoot kom in i mitt liv som en naturkraft...

Vålda Zoot kom in i mitt liv som en naturkraft, en fashionabel dekadent obetvinglig rasande coollugn sprakande besatt mycket sorgsen Kvinna.
Hon är Bådeoch, flowiskt brilliant, ett Monster som sliter sönder människor och ett under av ömhet och empati. Jag trodde inte att hon var sann...
Jag var under isen... men hon såg mina potentialer. Efter 2 år av 0 sex så fick hon mej att bli KÅT. Och som vi skrattade åt alla skämt, Hon brottar alltid ner mej på våra skogsutflykter, hon är Urstark. När vi går på stan tillsammans så tittar folk efter oss. Förr såg mänskor ner i backen när jag kom... Vi dansar över Storbron. 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP