Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så härligt att se dej mitt i dina Orgasmer.



Ugnarna i Auschwitz är fortfarande varma
Vi älskar djupt inne i vår underbara skog
På Jorden finns ingen frid, bara i vår Kärlek
Idag och imorgon tar tusentals människor sina Liv
Ignorans skapar kaos skapar våld skapar förödelse
Tre Rådjur står och ser på oss... Dom utstrålar harmoni
Det blir Vår i år också, trots all grymhet och cynism
Det är så härligt att se dej mitt i dina Orgasmer.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP