Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FNATT

Men nu har alla fått fnatt
För ingen bryr sig ett skvatt
Vi stör oss på allt
Skyller på att det inte va ballt
Så vi knockar någon hit
Ibland åker någon dit
Men ingen fattar ett skit
När någon tog en bit
Vi bryr oss inte längre om
Det är bara vi eller dom
Ingen är mer än någon annan
Så ta fram kaffepannan

Kram =)


Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-23 20:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sanningens ord sagt med humor. Tack för det :-) /kram
2015-02-24

    ej medlem längre
Jag har bara bönen å bara när jag kommer ihåg, men visst behöver vi bry oss mer å om varandra!
2015-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra...säg ifrån...och visst är vi alla lika värda...jag tar gärna en kopp...:-)
2015-02-23

    Lena Söderkvist VIP
Näven i bordet. Förstår dig.
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP