Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vat 69



Jag följer er utveckling mot botten
där hajarna samlas
och rockorna svävar
Hungriga ögon lockas
av kropparnas inbjudande kött
Cirklande rovfiskar
matar svärdfisken
då den gamle och havet
söker fångsten




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP