Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De handlar om att jag träffade på min halvbror första gången idag 2006-04-11 i Malmö nu vid mitt 20 års åldern. Han såg mig när jag var 1 års åldern fast han var 15 år jag såg han mitt 20 års åldern fast han är 35 år


allting förändras


Idag i denna året
vid mitt 20 års åldern

2004-04-11 Tisdag

träffade jag på min halv bror (Pelle) i Malmö

De är vid min pappas sida.

Fick reda på i några år
att jag har andra halv bröder

de är Pelle och Ulfe.

trodde inte på att de sant

tryckte på bort som undermedvetna

Just nu insåg jag att de är sant

Hade pratat med han (Pelle) i telefonen
men trodde forfarande att de är inte sant

Gick dit
och
sat på konferens rummet

med min lille bror och min mamma

och väntade på Pelle

Nervösistet ökade
självklart spänningen också..

I sista sekund

såg jag honom komma

och räckte handen

mot mig
Filip
Mamma

Av Chock och förvånad

är han en 35 årigt man
och är advokat

Hans öppen het visade ut för oss
Hans trevligts talesätt visade ut för oss

Chocken för mig
att han är här

som halvbror för mig och Filip

Tittade på honom noga
och tänkte.

Är du verkligen min halvbror?

Hade svårt att tro att han är min halvbror
hela tiden tänkte jag

Detta är inte sant...
jag kan inte acceptera och tro att han är min halvbror

Av detta snacket om min pappa och gamla dåliga minnen

väcktes åt mig

jag vill bara fly
och glömma


Såg att Pelle och Filip
snackade mer

än vad jag och han gör

tänkte att Filip och Pelle

lär komma att ha bra överens
pga Pelle är advokat

Filip läser sammhälle/Juridik

Känns konsigt att Pelle såg mig vid mitt 1 års åldern
fast han var 15 år

och nu

Jag såg honom
vid mitt 20 års åldern...

fast han är 35 år

Men ändå har vi alla tre samma blod

Jag, Filp, Pelle,

Ulfe också
men vi träffade honom aldrigt...


Kan inte fatta
att jag träffade Pelle på riktigt







Fri vers av Anna Nilsson
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-04-11 21:47



Bookmark and Share


    jagalskardig08
jag förstår hur det känns... du inspirerar mig till att skriva om mitt möte. titta in senare så får du se vad jag menar!
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson