Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text ingen konst. Catharina Edin. Kritik på en text är en serie av texter som har det gemensamt att de är mina kommentarer på texter jag läst av andra textförfattare här inne.


Kritik på en text (1215) fundersamt




Jag har inte så mycket undrat över
vem jag är, var jag kommer ifrån,
varför jag finns och så.

Det jag undrat över är,
varför jag inte duger
som jag är.

Inte för att stagnera,
men för att växa
i min egen takt.

Så när jag läser din text,
är det vad den får mig
att tänka på.

Att alla behöver ta in livet
i sin egen takt,
även när omständigheterna kräver snabba beslut.

Borde jag flytta på mig
för att slippa bli skadad,
eller är det okej att stå kvar

och se vad som händer,
även om det
verkar minst smart?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-24 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP