Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experiment med text för att se hur lång en mening kan skrivas utan att behöva begränsas av någon sorts tecken. Att den råkar handla om just dig är förstås en ren slump, för hade du aldrig läst den hade du inte känt till heller...


Du har begått ett misstag




och det är precis
som om de är till för att göras
och göras av just dig också.

Du glömde i din tankspriddhet bort
att du borde ha tuggat färdigt
innan du tillförde vätska i munnen

och effekten blev att biten av hårt bröd
som ännu inte hunnit bli tuggad
fastnade på tvären i halsen

och skar in i den delen
så det kändes som att ha uppstått ett sår
och vätskan du hade i munnen

gjorde att du var tvungen att svälja
trots risken för att biten skulle skära dig
än mera på sin väg genom svalget

och vidare in i matsmältningsapparaten
med följden av
att orsaka vissa spänningar i ditt jag.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 15:57



Bookmark and Share


  ULJO
Man får ju nästan andnöd när man har läst
2015-02-24

    Bodil Sandberg
Hahaha det kallar jag lång mening
Underbart***
2015-02-24

  Nanna X
längre kan du nog.
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP