Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROBLEMLÖSNING AV PROBLEMLÖSNINGEN

För att söka nya öppningar,möjligheter och infalls-
vinklar av en  problemlösning, krävs  ett  nytt  stra-
tegiskt tänkande som särskiljer  sig  och  utmärker
sig i sin  uppseendeväckande  redogörelse  inför en
planerad åtgärd, som på förhand är dömd att igno-
reras och döms  ut av  rädsla, konkurrens och miss-
förstånd  av  ett  gemensamt  grupptryck, som  kan
jämställas  med  en   gemenskapspsykos, vars  cere-
brationer stannat i utvecklingen i en  stoisk ataraxi,
vars förstelnade  intellekt finner sig trygga i sin tan-
kes  vagga, och  därmed  förbliver  problemet  olöst,
och det är nära nog att man kan  förvänta  sig att de
kallar på polis om någon fritänkande  pionjär  bevis-
ar sin problemlösning i praktiken.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-25 07:40



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läs "Sanningar till salu" där är sanningar så det både räcker och blir över.
2015-02-25

  Ponkla
Med sanningen i grundtanke är problem inga problem.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP