Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans emellan

 

Himlen håller havet i sin famn
blå bris över vidsträckta vatten 
faller ihop som två tvillingar i hamn
vaggas varsamt in mot natten

Havstrutar hamnar i havet
som skeppen seglar i skyn
och i djupet finns allt begravet
ankrade vrak blir spöksyn

Regnet piskar, rasar mot reling  
mörka myter vänder vår värld 
fränder finner förtroende i spegling
mot någonstans emellan, går salig andes färd




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-02-25 11:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sökande
Emellan elementen
Och inuti.
Mminnesvär
Diktat!!
:)
2015-03-04

    ej medlem längre
Grymt snyggt!
Väldigt vackert. Och du
rimmar som en pärla!
2015-03-01

  Lena Renman
Snyggt och målande bildspråk här


2015-02-28

  Mysiga Moa
Riktigt fantastisk! Finner knappt ord, det känns underdrivet att skriva "fantastisk" egentligen. Den har sitt egna multiversum med många meningar & djup <3
2015-02-25

    ej medlem längre
tät, +
2015-02-25

    ej medlem längre
Fina bilder från havet. Och händelser i världen..
Fint diktat och rimmat!
2015-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Poesi i spännande bilder och fina rim!
2015-02-25

  Marianne Räf
Poetiskt skönt på ett sätt,
som tilltalar mig !
2015-02-25

  P-E-H
Fint med bilder från naturen och snygga rim.


2015-02-25

  Lars Hedlin
Just där imellan känslan..bra beskrivit!
2015-02-25

  Marita Ohlquist VIP
När världen känns upp och ner söker man det idealiska läget!
2015-02-25

  Anya VIP
Tycker mycket om det naturlyriska. Särskilt gillar jag hur du målar två tvillingar av himmel och hav. Sista strofen är stark om det som händer i världen.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP