Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SVÄNGER PÅ BARRIKADEN

Det  svänger  på  barrikaderna, och  alla  är  där,
araber,    judar,   feniccier,   zigenare,   mulatter,
afrikaner,    Fransoser,   engelsmän,  portugiser,
samer, indianer,  pygmeer,svenskar tyskar,norr-
män,finländare,indier,ryssar,ukrainare, thailän-
dare,,Aboriginer,mongoler.....alla ! slåss  de  för
sin frihetliga  rätt  till  existens  och  detta på en
och samma  barrikad som är  "jorden" tyvärr så
har det pågått alltför länge och ju  längre det på-
går desto mer invecklad blir deras kamp, de bor-
de helt enkelt  inse  att  alla har sin fulla  rätt att
existera på sina  villkor med det  förbehållet  att
de inte skadar sig själva eller sin omgivning, det
är bara att söka  sig till den flock man  trivs bäst
med  och inte inkräkta på andras domäner, låter  
det  enkelt ?  ja, men  det är   enkelt  också, säger
som Lennon att :" If  you want peace you can get
it if you want it.
                                           *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-25 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP