Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger är vi ingenting mera



Hunger är vi ingenting mera
Glödgade vreden per capita
Finns det någon som ÄLSKAR någon?
En totalt degenererad civilisations tysta dödsskri
En häst och en katt som kelar passionerat
Alldeles för mycket stress, jobb, info, materialism och överkrav
Alldeles för lite långsamhet, innerlighet, kärlek, glädje och humor
Världen är en skenordning
Världen är kaos
Kärleken kan aldrig utplånas, bara täckas över
Hunger är vi ingenting mera
Alla längtar efter att älska och bli älskad
Den sjungande sorgen per capita
Den sovande fria viljan dränks i alkohol
Vad som helst vad som helst som distraherar våra hemliga tankar
Människorna på mitt jobb ser ut som robotar
Såg en ung kvinna på stan idag vars ögon strålade utav ett djupt inre liv
Och en äldre man på FB som dansade vild och fri långt innanför alla konventioner
Jag tänker på alla Barn som blir svikna och glöms bort
Allt det konstruktiva berättigade hat som är förbjudet att leva ut
Tills allting exploderar i ett besinningslöst och urskillningslöst våld
Hunger är vi ingenting mera.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 19:18



Bookmark and Share


  WyS VIP
Bra reflektioner om vårt materialistiska samhälle.
2015-02-25

    glasa VIP
fotoillustrationen
svarar på frågan

jovisst, är vi mera


smärtsam läsning
men fotot ställer till rätta och tröstar
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP