Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i sig är en inlärning

Hela livet hade för Honom varit en prövning

och nu stod Han inför svåra uppgifter 

handfallen utan någon strategi

tittade Han ner och viskade tyst

Jag vet inte hur Jag ska vara

eller hur Jag skall bete mig

Hon tittade på Honom och svarade

Du vet av egen erfarenhet

vad Du själv inte uppskattar hos andra

om Du börjar med att göra raka motsatsen

så är Du en god bit på väg

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-25 21:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört!
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP