Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSAMLINGEN HAR AVGÅTT

Församlingsmedlemmarna  har  avgått, de ville
nåt roligare i livet, hadde  inte  tid  att  vänta på
himmelriket, utan kom till slutsats  att man bör
hellre  göra  det  så  behagligt  man  kan  för  sig
i det här livet först, för vad som händer sen,åter-
står att se.

Men pastorn han står  kvar  han, där  han  alltid
stått  och  predikar  för  väggarna, och  det  enda
gensvar  han  får är ekot i den  rymliga  katedral-
en, månne  han upplever det som en dialog med
en vägg ? utan applåder.
                                         *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-26 06:38



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
jag sa åt pastorn att skaffa en spegel för länge sen, då kan han få applåder också
2015-02-26

  Ponkla
Så skrattretande bra skrivet!
2015-02-26

    tramp
Så sant församlingen hade sett oförstående ut många gånger och kanske tom tyckt synd om pastorn.

Nu stod några kvar i kyrkoporten och tänkte fråga pastorn om han ändå inte skulle hänga med, ut i det riktiga och sanna livet !
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP