Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fylleri


On top

På topp och väntar därför på att den lätta tomheten ska höras
när jag åter




faller







Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-26 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo.
2015-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
Stort djup i texten.
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP