Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

priset borde gå till dej!

Du borde få pris, för den som sårat mest.
Du borde få pris, för den som ljugit bäst.
Aldrig förr har någon varit så elak, som du var mot mig.
Aldrig förr har någon fått mig att hata, som jag hatade dig.
Ingen, förutom du, har någonsin fått mig att gråta.
Ingen, förutom du, har fått mig att mot min vilja förlåta.
Ingen, förutom du, har utnyttjat mig och mina känslor så.
Ingen, förutom du, har fått mig att känna mig så värdelös, som du fick just då.
Du borde få pris, för den som orsakat mest smärta.
Du borde få pris, för ditt svarta hjärta.




Fri vers av Frida Axelsson
Läst 506 gånger
Publicerad 2004-09-06 14:30



Bookmark and Share


  Maria Diamond
...innebörd i texten...känner med dig...har nämligen gått igenom samma sak. Keep up the good work...=)
2004-09-14

  Ellioth
jag får nog instämma i det mesta som "J" sade.
2004-09-07

  Kim S.
den var helt okej iaf..känner igen mig i den..kanske är därför..!?
2004-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Frida Axelsson
Frida Axelsson