Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

tiden går fort,
många sekunder har svunnit bort.
mitt liv dras sakta ifrån mig.
minnerna trängs,
minnerna av dig.
vars tog du vägen?
du sa ju
\"Jag finns där i alla lägen\"
nu när jag behöver dig.
finns du inte där.
du svek mig.
tiden går fort.
Ditt svek tog mitt liv bort.




Fri vers av Frida Axelsson
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-11-13 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Axelsson
Frida Axelsson