Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


Vi och jag


När

jaget

säger

vi

om

sig

självt

späs

det

ut

och

blir

ett

svagt

ett




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-26 21:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vad vore vi utan
vårt ego.
Bättre? Sämre?
Underfundigt
Skrivet!!
:)
2015-03-01

  lila fjäderblomman VIP
finurligt - håller med.
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP