Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CMYK

CMYK innehåller Y [se: tangentbord] och e-som meningen (bestämd form) {n-genus} får bli n-lång… en: ellips. 

Bokstaven y påminner (något) om [bokstaven] g (sexton) och föregående är viktig <important… /E> info. Eller: information. Tecknet = är bokfört (tämligen) många gånger tidigare. Eller: förut. Även: på båt.  

Lång paus. Ånyo: förut. 

Ångbåten anländer till bryggan. 3+1 objekt. Eller: termer. 

Tecknet för (funktionen) plus är bokfört? Ja. 

En aning dialog. Således. 

3+1 (nu) intill marginalen. Eller: vä-marginalen. Syntesen fortsätter. En (1) vagnretur.

Y [se: tangentbord] och e-som (eftersom) [ft] filter. 102 (f) är info. Eller: information.

Z finns = fs [FS] inte i: gorgonzola (till exempel) före: Leibniz och Newton {googeln} before: mail text etc. Detta är ingen haiku? Nej. Förvisso inte. Visby är en (1) stad. 

Gotland är en (1) ö. Syntesen fortsätter? Tydligen. 

[/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /] 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-26 22:00



Bookmark and Share


  farbror zwed
M… fonetik får man ta (en aning) peu om peu (pu) se även: data-Litteraur/folder/system/skrivbord/etc.phone… tjatigt värre/FBZWe.
2015-03-06

  Nanna X
y är ju mindre än Y men y brukar å andra sidan klinga starkare rent fonetiskt så det kanske kvittar.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed