Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska våren.

https://www.youtube.com/watch?v=5E37pznsoT0

Våren är på väg

Mark flicka visar hennes skönhet

Snön har smält,

Innan du hinner säga Jack Robinson.

Gröna havet, smäller i en knotig kropp vid foten av klipporna, överlever ryck.

 

 

Bäck rinner sedan ut i floden, floden rinner ut i havet.

Portarna är fri att ta emot gäster.

Våren kom med dessa tunga fartyg.

 

Men något skrämde mig.

Sitter med huvudet ner som en snödroppe.

Sol viskar till mig att inte vara rädd.

Solljus är stark, ett par progressiva solglasögon kommer att göra underverk.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-26 23:40



Bookmark and Share


  Connie
Tycker mycket om!
2015-02-28

    ej medlem längre
Vackert diktat!
Fina bilder och musik!
Tack!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP