Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30 år


Du är som sekunder för mig


sen den första gång
du behövde mig


du blir sekunder
för mig

varje gång någon
varit dig nära

i ett tyst avstånd 
är du långt borta

och sekunderna tickar...


 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-28 02:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Din mycket fina dikt andas mystik!
2015-03-02

  Lars Hedlin
Känns starkt inom..Mästerligt framfört med själ och hjärta <3
2015-03-01

  kerstin skriver VIP
som de viktigaste sekunderna. jag får inte grepp om texten riktigt, men den känns angelägen och jag känner nån sorts mystik. kanske en tvillingsjäl som finns där alltid.
2015-02-28

  Lena Själsöga Keijser
tycker om
dina hjärthänders
omfamning
2015-02-28

  Måna N. Berger
Stillhet, närhetens mystik.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP