Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken är som baken delad

Den unga kvinnan 

var så smal 

att bilden av Henne

skavde på Hans näthinna

Han förstod inte varför

kvinnor kämpar så

med att hålla vikten nere

då det finns dem

som uppskattar former

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-27 20:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Suveränt bra skrivit!
2015-03-01

  lodjuret/seglare VIP
Hade kvinnor de dussintals alla
velat få känslor att heta svalla
jobbat hade de på konditori
och vunnit karlarnas givna sympati
istället för rop på dem hörts skalla
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP