Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1474

ett:
hur du,
blind, stum och stel,
står mitt i rummet

svartdraperad, uttryckslös

trådarna fästa i huden, hur de rycker,
spänner

du säger
inte ett ord

två:
vaknar av att jag skriker,
sliter ut hår att fylla hålrummen med,

de som blev kvar
efter bitarna

jag gav bort

tre:
hur vi pratar, så länge,
fram till morgonen, men säger
inget alls

fyra:
hur jag rör dig med fingrar av glas

och strax, kanske snart,
somnar om




Fri vers av Arnaia
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-27 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnaia
Arnaia