Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterklok

Han sa att framförallt inte någon kvinna
får nånsin hans respekt,
men att han ändå respekterar mig
även om jag är tjej.
En brud som aldrig får bli lack,
har lampan släckt och dansar på tjack.
han sa att den som skickar ett par nakna bröst
vill ha nåt mer,
tuttarna blir fler och fler
men han vill helt plötsligt inte leva mer.
efter en månad eller två så säger han förlåt,
att han knarkade mycket
inte minns när han sist var kåt.
bäcknade hårt
nu länkat nån jävla låt
som heter ECMN.
han säger att den är för mig
allt jag ser är 'envist cynisk, manlig och naiv"
fast egentligen
var det mina initialer




Fri vers (Prosapoesi) av rikacheeks
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rikacheeks
rikacheeks