Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lång Historia.


Tankar om Allt



För Alltid - är en lång väg;
ett land, - som en väldig dröm,
där vi mött många Öden!

Man skyndade sina steg, -
bland många, i en strid ström, --
för att undkomma -- Döden!

Men, den tog oss, ju, ändå -
på ett eller annat sätt;
Man hade inte en Chans!

Men, kanske, finns några få,
som ur Historien trätt - -
- - i eviga livets Dans ...

Skall, jag nånnsin få veta
vad hela Meningen är
med Dödens och Livets Kamp?

Efter Svar, får jag leta!
Kommer de predikas, där -
uppå en Gyllene Ramp?...

Fast,- har gott om tid på mig -
å finna ut: vad är sant
gällande Alltets Cyklar!

MÅTTE det EJ skita sig, -
- så jag ej kommer på Kant --
med ALLT - å enbart hycklar...!

... Utan, - sköter Allt - galant !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 15:39



Bookmark and Share


  ULJO
Dskriver så jäkla bra vännen
2015-02-28

  Marita Ohlquist VIP
"Skall jag någonsin få veta vad hela meningen är...
Så tänker nog många av oss.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf