Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan saker missförstås till den milda grad.


Ja Rojas rojas trodde





Att jag raljerade över skolans hemslöjd sådan den var då jag gick i skolan. Men jag menade att när jag gick i skolan leddes hemkunskapen av en kvinna som var övertygad om att alla skulle leva på burkmat och frysvaror i (framtiden) och därför fick vi lära oss olika sätt att koka burksoppa och andra halvfabrikat som hur att steka blodpudding och att inte få lära sig ett grand om grunderna i matlagning som varenda kokbok värd namnet innehåller. På den vägen var det. Det var det jag tyckte var så illa ställt med, i skolan. Såväl dåtiden som den tänkta framtiden.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-28 15:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Nämen! Jag säger då det. I min skola gick det inte till så, tack och lov. Intressant text.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP