Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solens skugga

Tystnad
och allt man
läser mellan raderna
bilder
och allt
man minns därefter
sol
och skuggan
som alltid finns
bakom




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-28 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan