Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sometimes I feel I\'ve got to Run away I\'ve got to Get away From the pain that you drive into the heart of me The love we share Seems to go nowhere


Tainted [?] Love

Det fanns en tid då du var allt
när varje sekund blev en evighet när du inte vara nära
och den tiden var underbar (helt jävla underbar)
jag saknar säkerheten i att veta, att det bara fanns du

du är fortfarande det vackraste jag vet
men ibland vill jag springa runt hela världen
för jag hatar att jag förstår
att det inte bara finns du längre

jag ville aldrig slösa några tårar
men den natten jag insåg
att du rymt från mina tankar (jagade jag bort dig?)
fanns det ingen annan utväg
och stenar rullade ner längs torra kinder

och vissa tårar skapar R
du har r:at mig
öppnat ett sinne jag inte viste att jag hade
och du fanns överallt
men nu hittar jag dig ingenstans (jag har letat)


kan världens största kärlek ta slut?




Once I ran to you (I ran)
Now I\'ll run from you







(Kristian, jag älskar(älskade?) dig)




Fri vers av dofta
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-04-12 03:47



Bookmark and Share


    livräddaren
riktigtriktigt bra!usch vad sorgligt...:(
2006-04-14

    vilsen
karin, är det slut mellan er ?
denhär, var superbra skriven =)
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta