Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens lilla tänkvärda 150301

Ingen kärlek är så stark

att den överlever utan närhet

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-01 20:37



Bookmark and Share


  Njord
Det är så väldigt sant! Det var nog bara i Jane Austins värld som det var så.
2015-03-04

  Lars Hedlin
Bra förmedlat
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP