Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp


Negentropiskt

Väntar på att blåsan ska tvinga upp mig från ur dvaldivanen
-utsätter mig för en inre revolt,
organ iscensätter en vågrörelse, en negentropisk utbrytning

Det är spill, sopor, nja, överflöd i alla fall, som pockar på
resultatet av intag och tid samman
tagna

Gallan, njurar och lever så att säga gaddar ihop sig mot sin värd

Jag är en vulkan nu för fan
lavan lavemang
Mår efteråt finemang
Vertikal
och fan vet om inte oxå lite lättare och mera smal








Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 11:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
Spännande ord och tema. Du vågar verkligen utmana konventionernas fasta grepp om tankarna.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP