Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina hårda ord i min hand

Du tog dina hårda ord och lade dem i min hand. Jag visste inte vad jag skulle göra med dem, så jag placerade dem mjukt i fickan. Vårdade dem till dess att jag inte kunde mer. Jag trodde att det skulle bli bättre så. Jag trodde kanske att vi skulle bli bättre då. Varför lär jag mig aldrig att hårda ord inte bör vårdas ömt? Det slutar alltid med att den mjuka flickan blir hård. Vårdad till dess att hon inte kunde mer.




Prosa (100-ordare) av Umbala
Läst 413 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-01 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Umbala