Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första dagen i mitt nya liv

Det här måste vara den första dagen i mitt nya liv. Jag kanske inte valde det själv. Men nu måste det bli så i alla fall. Mitt nya liv, som om allt det andra inte hänt. Som om allt det andra aldrig skulle ske. Som att allt det andra aldrig var menat att hända. Som att det här alltid var tvunget till att ske. Jag är tvungen att ge upp. Överge, planera upp och planera om. Första dagen i mitt nya liv. Jag måste bara bestämma vad jag skall göra först. Jag måste först komma på hur jag skall bestämma det.




Prosa (100-ordare) av Umbala
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Umbala