Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är min gud, och jag vet..


Min gud räcker länge!

Det finns de dagar
Dagar som jag hatar
Dagar fulla av saknad
Saknaden efter dig i mina vardagar

Ja det finns de dagar
Som jag är full av bara ångest
Ångest som leder till mera ångest
Den sortens ångest som bara du kunde ge

Så fyyy med såna dagar
Som tar fram mina tårar
Tårar fulla av skvaller
Skvaller om sårade känslor

Det värsta av allt är att jag kommer ihåg
Att du tillhör någon annan
För resten av mina andetag
Och någon annan får höra dig säga
JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING!


Uff med såna dagar..
Som tar livet ur mig varje sekund
Sekunder som bildar livet
Men allt är till salu, till en från f..

De dagar som denna
Jag undrar, vad du gjorde med mina drömmar?
De dagar som denna
Jag undrar om vad du gjorde med din samvete?


De dagar som denna
Jag inser att du utnyttjade religionen
Bara för att komma bort från mig
För jag vet, inge religion skulle lägga avstånd mellan hjärtor!

Lägg skulden på våra gudar om så du vill
Men jag vet att min skulle samsa med alla
För till skillnad från dig,
En sånt gud har jag valt mig..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS