Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd


du vet att du måste
bestiga berget

för att kunna förstå
vad du har gjort

som om det spelar någon roll
när sanden kröker dina tår

som en blind rovfågel
dömd till undergång




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 00:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-03-03

  objekt3
om jag bor i ett land utan berg, det blir så långt att gå! går stadens största hus bra?
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson