Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fly inte!


-Vad det lider!



Vattendroppar på
balkongräcket.
Skyn är grå
mellan trädens
nakna kvistar.

Söker en strof, - som
kan förlösa mig från
detta abnorma och
ofria Tillstånd av
grå Meningslöshet!

Hela kroppen är full
av smörigt späck!
Hjärnan är trasslig,
hjärtat flimrar och
magen har gått i stå!

Min ande verkar
vara redo att lyfta -
å lämna Skeppet, -
- som råttorna
flyr i Stormen!

-Men, vänta!!
Om jag stannar,
kan jag få vara med
om underbara ting, -
- vad det lider!...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-03 10:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trots allt så finns det hopp...och man vill väl inte gå miste om det fina som kan komma...
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om att inte ge upp!
2015-03-03

  objekt3
lider, ja theodor, ner med piratflaggan, jag vill gunga mellan stängerna, sidospår - change, återigen läspar lider vid brödtider
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf