Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lur


Hur
är
ni
fintade

ni

lättlurade?





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 18:19



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det måste vara någonting lur(t).
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP