Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE NATTEN SOM LJUSNAR



det är inte natten som ljusnar
det är en ny dag som blir till
och vårgryningen som förtjusar
är vacker som anna och jill
en rodnad drar in över taken
så klädsamt den smyckar min sky
det är inte natten som ljusnar
här föds det en vårdag, helt ny

LARZ GUSTAFSSON  3/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-03 19:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP