Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Ta inte förgivet...

Hon gav för att visa

att Han var värdefull

Han fick och uppskattade

men glömde själv bort att ge

Hon tömdes och gav inte mer

Han stod ensam kvar

och undrade varför

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-04 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så talande
Vackert!
2015-03-07

  Lars Hedlin
Jätte bra och insiktsfull!
2015-03-05

    MichaellQ
Underbart!
2015-03-04

  Teresia Ridell
Mycket tänkvärt och bra skrivet !
2015-03-04

  bittemi VIP
Sorgligt och tyvärr inte så ovanligt tror jag. Bra formulerat
2015-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärt...
2015-03-04

  Elisabeth H
Den här texten kan jag verkligen relatera till! Bra skrivet.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP