Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som planterade björkar

mannen som planterade björkar
var tvungen att byta sida

berget som tornade upp sig
var en knotig gammal ek

högspänningsledningen
som vet hur man blandar färger




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-05 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson