Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus

Grus kvar på vägar
barmark i mars, mer snö nu
grusad förhoppning




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-06 11:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om ordleken med grus och grusad. Jaa risken är att vi får bakslag i mars.
2015-03-09

    ej medlem längre
Fyndig och fin haiku!
2015-03-07

    Birgersdotter VIP
Väldigt finurligt skriven-med glimt i ögat.
2015-03-06

  RitaBrunner
Finurlig avslutning på denna vinter/vår haiku! :)
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP