Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto .


En Olycka händer så lätt . .

Nu ligger man som ett kolli för
att man vill för mycket !

Dags att bromsa ner och njuta av
alla härliga ljud och fenomen som
omger denna värld .

Har fastnat i ett mönster som jag
vill ta mig ur.
Blundar och ser mig inne i en kokong
av blomster !!

Är det såhär det känns när man
är på väg ut i vida världen,
medans ditt inre jag har stannat !

Ge mig styrka att orka ,
innan jag förgås av tristess!!
Ta ett djupt andetag och känn
alla kroppens tentakler vakna

Till liv!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-06 12:38



Bookmark and Share


  Angel of love
Ajdå, nu står vila på schemat!
2015-03-14

  Ljusletaren
Vad har hänt? Såg något om ett ben i din gästbok på Hundsajten men fatta nada?!?!
Mycket bra ordat och en av dina bästa dikter/ kram
2015-03-09

  Lindha W Gustavsson
Så fint du ordat - men krya på dig vill jag!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP