Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man vill... så kan man

Det var inte Hans ork som saknades

det var Hans vilja

utan den blev inget gjort

precis i den stunden insåg Hon

att intresset från Hans sida

aldrig hade funnits där

inte ens från första början

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-06 16:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att vilja vara betydande för en dag, att vara någon att räkna med vore allt något det. Inte bara kung för en dag eller en simpel kvart till eget behag.
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP