Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inre motivation


Från tanke till handling

Om Du vill det

så kan Du det

och då gör Du det

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-06 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra belyst!
2015-03-08

  Ida-Marianne
Ja, det borde man säga till sig själv varje dag...och tro på att man hittar styrkan så att det man vill verkligen blir av...
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP