Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

spegeln var utan silver
lika svart som bilden du ser
när du tittar in i den

men när du börjar kliva ut
kommer känslorna tillbaka
och du ser verkligheten igen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 00:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tyckte om den svarta spegeln här...som för mig är en metafor för själen.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson