Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonens fundilering 150307

Om första steget är

att inte agera på ilsken känsla

utan låta känslan endast bli till en tanke

så är andra steget

att inte låta ilsken tanke ta plats

utan Du noterar och låta den passera

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 07:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så :)
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP