Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vända blad.


Bygga Liv



Kanhända det kostar
att avyttra sin själ --
innan Livet rostar
på grund av allsköns fel
i tusende bottnar ...

Undrar verkligen vad
som skapar sinnena, - -
deras lila Parad,
så djupt i minnena !...
Dags, å vända ett blad!

Man vill gå in på
ett nytt, oskrivet ark, - -
å ser till att få gå
ut på historisk mark,--
se vad som hände, då.

Samt, kolla Läget, nu, --
å det som komma skall ...
Evighet gått itu !
Vi ser Samtidens Fall, -
Black-Out i ett Jehu!

Omkostnader dyra -
säkra andens väl :
Får pröjsa dess hyra
för både kropp & själ,
mot bättre da´r styra!

På Undergång öva,
på sånt sätt att man
inte ska behöva - -
tillåta nån annan -
för evigt en söva!-




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-07 10:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf